IMG_20201011_105410_765.jpg
2020-06-05 09.28.30 2.jpg
2020-06-12 11.24.54 1.jpg
MÖKaurajoguVanilja400g.png

KAURAJOGU®

VANILJA

Vähemmän sokeria

400g

Toiveisiinne on vastattu! Kaurajogu Vanilja on paitsi klassinen ”vaniljajogurtti”, mutta myös viimeisimpiin trendeihin istuen vähempisokerinen – tuotteessa on 30% vähemmän sokeria kuin tavanomaisessa maustetussa jogurtissa! Makeus on saatu aikaan luontaisesti omenauutteella eikä tuote sisällä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita.

AINESOSAT

 Kaurapohja (vesi, kaura 10%), sokeri, omenauute, sakeuttamisaine (ksantaanikumi, maissitärkkelys johanneksenleipäpuujauhe), kalsium, aromit (mm. vanilja), vaniljansiemen, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), väri (betakaroteeni), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hapate.

RAVINTOSISÄLTÖ/100g

” Tuli vaan niin hyvä mieli kun pitkästä aikaa tuli syötyä herkullista jogurttia ❤️”

Tarkista Vanilja "kaurajogurttimme" saatavuus saatavuuskartastastamme, jossa on listattuna kaikki Suomen MÖ:tä myyvät kaupat!

Voit myös jättää tuotetoiveen kaupalle. Helpotimme toiveiden tekoa ja laitoimme sinulle valmiiksi linkit.
Myyntitiimimme kiittää!

suomikartta.png
MÖaamupala.jpg

NÄIN KIERRÄTÄT

Laitetaan hyvä kiertämään! Kaurajogu-pakkaukset sisältävät perinteisen muovipikarin lisäksi kartonkia, minkä ansiosta muovia on 50% vähemmän. Kierrättämällä pakkauksen osat erillään saadaan materiaalit hyödynnettyä mahdollisimman hyvin jatkossakin, vähennetään jätteen syntymistä ja säästetään energiaa. 

 Kierrätyskartongista valmistettu ulkokuori kartonkikeräykseen
 

Muoviosat ja pakkauksen sisäosa eli itse pikari muovinkeräykseen
 

Purkin foliokansi metallinkeräykseen

Lisätietoja rinkiin.fi ja kunnalliset kierrätysohjeet.