top of page
1.jpg
mö”-logo-offwhite-rgb.png

Voimme ylpeästi sanoa, että Mö on ainoa kotimainen kaurameijeri! Tiedämme, että voima piilee kasviraaka-aineissa ja siksi me valmistammekin maidon sijaan kaikki tuotteemme täysin kasvipohjaisesti kotimaisesta laatukaurasta. Hyödynnämme perinteisiä meijeriprosesseja tuotteidemme valmistukseen, minkä avulla saamme kaurasta mitä herkullisimpia meijerituotteita. Intohimonamme on kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja entistäkin parempiin meijerituotteisiin, jotta Mö-tuotteista voisi nauttia ihan kuka vaan!  

Tuotamme tällä hetkellä kaurameijerissämme innovatiivisia vegaanisia juustoja eli vuustoja, kuten Kreikkalaista, Chavrea ja Dreamya.

Annamari_MöFoods.jpg
KotimainenKauraMÖ.jpg

LAATU SYNTYY
KAURAMEIJERISTIEN JOHDOLLA

Kaikki Mö-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, tarkemmin sanottuna Keski-Pohjanmaalla, Lohtajalla. Tuotannosta vastaavat omat kaurameijeristimme, jotka huolehtivat siitä, että Mö:t valmistuvat kuten pitääkin. Käytämme paljon aikaa sekä toiveiden kuuntelemiseen että reseptien tuotekehitykseen ja se onkin salaisuutemme laadukkaiden ja innovatiivisten Mö-tuotteidemme takana.

Parhain maku syntyy täsmällisellä meijerityöllä ja tarkoin valituista raaka-aineista. Kotimainen kaura on tietenkin jokaisen tuotteemme perusta, johon yhdistämme oikeanlaatuiset hapatteet uniikin rakenteen ja maun saavuttamiseksi. Olemme aitojen makujen ystävä, siispä keinotekoiset makeutusaineet tai turhat ainesosat eivät kuulu meidän kaurameijeriin lainkaan! 

Taimiteko21 Virrat21_kuva Tiina Rinne.jpg
2020-09-03 08.47.48 1.jpg

Me Mö:llä uskomme siihen, että pienilläkin teoilla voi olla iso vaikutus. Meidän mielestämme on tärkeää, että nämä teot auttavat ympäristöä sen kuormittamisen sijaan.


Emme pelkästään tuota vähempipäästöisiä elintarvikkeita, vaan lisäksi varmistamme ettei niiden tuotanto kuormita ympäristöä tarpeettomasti. Tämän vuoksi kompensoimme toimintamme päästöt istuttamalla taimia vuosittain Suomeen Taimiteko-ohjelman kanssa. Tämän lisäksi suosimme kestäviä raaka-aineita ja valitsemme pakkauksiimme mahdollisimman ekologiset ja kierrätettävät ratkaisut. Esimerkiksi Kaurajogu® 400 g pikareissamme on 50 % vähemmän muovia!

 

Mikä tärkeintä, olemme tinkimättömiä sen suhteen että kestävät kasviperäiset valinnat olisivat myös innostavia ja yhä useampi hurmaantuisi niiden käyttäjiksi. 

bottom of page