MÖ Kuuleri® on kylmästä nautittava tuorekaurajuoma, joka sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai vaikkapa lisänä erilaisiin drinkkisekoituksiin. Makuina on raikas Mustikka Minttu Lime ja mausteisempi Chai Inkivääri. Ja mikä parasta! Juoman makeus on saatu aikaan luontaisesti kaurasta, marjoista ja hedelmistä, eikä tuotteessa ole lainkaan lisättyjä sokereita. MÖ Kuuleri toimii siis mitä parhaiten nautittavaksi sekä rentoihin että juhlallisiin tarkoituksiin, yksin tai yhdessä!

Mustikka
Minttu Lime

Chai
Inkivääri

275 mL

275 mL

Mustikka Minttu Lime

MÖ KUULERI®

Ainesosat:

Vesi, kaura (8%), omenauute, rypsiöljy, mustikkatiiviste, tärkkelys, kalsium, limetiiviste, stabilointiaine (gellaanikumi), suola, minttuaromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo).

Sisältää 2,4% mustikkaa.

Ravintosisältö / 100g:

Chai Inkivääri

MÖ KUULERI®

Ainesosat:

Vesi, kaura (8%), omenauute, inkiväärimehu, rypsiöljy, tärkkelys, kalsium, chai-mausteseos (kaneli, kardemumma, inkivääri, neilikka, muskottipähkinä, mustapippuri), stabilointiaine (gellaanikumi), suola, aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo). Sisältää 2,4% inkivääriä.

Ravintosisältö / 100g:

Kuulerit saatavilla hyvin varustelluista K-ryhmän kaupoista kautta maan. Jätä toiveesi kaupalle osoitteessa k-ruoka.fi

MÖkuuleri.jpg

NÄIN KIERRÄTÄT

Laitetaan hyvä kiertämään! MÖ Kuuleri on pakattu kierrätettävään lasipulloon ja etiketissä on Palpan palautusmerkki. Voit siis palauttaa tyhjän lasipullon pullonpalautuksen automaattiin ja hyvitämme sitä vastaan 10 senttiä pullopanttia. 

Lasipullo palautusautomaattiin

Repäisykorkki metallinkierrätykseen

Lisätietoja rinkiin.fi ja kunnalliset kierrätysohjeet.

MÖkuuleri.jpg

MÖ KAURAMEIJERI

Mö Foods Oy

Alaviirteentie 144

68230 Lohtaja

©  Mö Foods Oy 2020

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn