MÖ kaurasiskokset

Me haluamme suojella ympäristöä ja yhteistä tulevaisuutta kestävän ruoantuotannon kautta.

AnnamariMarjaanaJukkola.jpg

Vuonna 2016 elämäntapamuutoksen myötä suhteemme ruokaan muuttui. Jotain hyvää jäi pois, mutta tilalle tuli jotain, josta myöhemmin muodostui idea ja merkitys omalle työllemme.
 

Kestävien arvojen myötä kiinnostuimme etenkin kotimaisesta kaurasta ja sen monipuolisista ominaisuuksista. Maitotilalla kasvaneina ihmettelimme kuitenkin sitä, miksi maitohyllyllä ei ollut sen enempää kotimaisia kasvimaitotuotteita. Kaikki hyvä tuntui tulevan muualta ja omat lempituotteetkin olivat ulkomaalaisia.

Mielessä kutkutti ajatus siitä, että jos emme saa kaupasta sopivia tuotteita, voisimme yrittää tehdä niitä itse ja ryhtyä kotimaisiksi ruoantuottajiksi.

 

Idea oman “kaurajogurtin” valmistuksesta eteni nopeasti ja innostuksemme kasvoi sitä mukaa kun yksikin testierä onnistui omassa kotikeittiössä. Projektille keksittiin lennosta työnimi ”MÖ”, joka jäi lopulta elämään yrityksen nimenä.  
 

Perustimme MÖ Kaurameijerin keväällä 2017, jolloin keräsimme sopivan joukon ystäviä ja sukulaisia tueksemme. Oli selvää, että tuotantotilamme tulisivat yhteisiin tiloihin suvun hallussa olevan meijerin kanssa. Tuntui oikealta aloittaa tällainen projekti omissa kotimaisemissa Lohtajalla, Keski-Pohjanmaalla. Olimme varmoja siitä, että tämä on se työ, jonka avulla voimme yhdessä tehdä positiivisen vaikutuksen ympäristömme ja ihmisten hyväksi!
 

 Seuraavan vuoden alussa MÖ Kaurajogut® päätyivät testikattiloista tuotantoon ja kauppojen hyllyille. Ja mikä parasta, te piditte tuotteistamme! Nykyisin valmistamme 10 eri MÖ kauravälipalaa ja saamme olla suunnittelemassa uusia, entistäkin parempia meijerituotteita kaikille teille, hyvien välipalojen ystäville.

 

Olemme onnekkaita, että saamme tehdä työtä omien arvojemme mukaisesti. Haluamme tehdä parhaamme, että sinun välipalasi olisivat entistäkin parempia.

Meidän moottori kulkee kauralla! 

KOTIMAISTA PIONEERITYÖTÄ

HERKULLISEN MAUN PUOLEESTA!

Olemme ainoa kotimainen kaurameijeri. Olemme omistautuneita maukkaiden meijerituotteiden valmistukseen käyttäen ainoastaan kasviperäisiä raaka-aineita. 

LAADUKKAAT
RAAKA-AINEET

Meille kelpaa vain paras. 
Valmistamme kasvimaitotuotteita perinteisiä meijeritekniikoita ja aitoja hapatteita hyödyntäen.
Raaka-aineina vain ensiluokkaista kotimaista kauraa ja innostavia makuja marjoista sekä hedelmistä.

KESTÄVÄ
TUOTANTOTAPA

Haluamme omalta osaltamme vaikuttaa siihen, että luonto pystyy tarjoamaan meille jatkossakin hyviä raaka-aineita. Kasvipohjaisuus ja omien päästöjen kompensointi on meille ainoa oikea tuotantomalli.

MÖ KAURAMEIJERI

Mö Foods Oy

Alaviirteentie 144

68230 Lohtaja

©  Mö Foods Oy 2020

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn