top of page
mo-chavre.JPG
ikoni-vuodenelintarvikeinnovaatio2.png
vegeawards_paras-uutuus.png
Chavre03.png

VUODEN ELINTARVIKEINNOVAATIO

mö chavre

Maultaan sopivan voimakas ja rakenteeltaan herkullisen pehmeä tuoreeseen kaurajuomaan valmistettu Mö Chavre vie uskomattomalle makumatkalle täysin uusiin ulottuvuuksiin kasvipohjaisten juustotuotteiden kategoriassa.

 

Mö Chavre on vaihtoehtomme vuohenjuustolle ja toivottu lisäys kasvipohjaisiin juustoihin. Sen maku ja rakenne muistuttavat hämmästyttävästi aitoa juustoa ja poikkeaa näin tavallisesti markkinoilla nähdyistä vuustoista. Chavrella yllätät itsesi, ystäväsi, perheesi ja kaikki, joille vegejuustojen maku ja laatu on tuottanut pettymyksiä aikaisemmilla kerroilla.

Innovaatiopalkinnon tuomariston perusteluissa korostettiin Mö Chavren teknologista osaamista ja innovointia tuotekehittelyssä. Raadin mukaan Chavre on myös hieno esimerkki suomalaisesta osaamisesta ja vientikelpoisesta tuotteesta, jollaista ei ole aiemmin nähty.     

chavre-mockup-voittaja.png

CHAVRE

VAihtoehto vuohenjuustolle

180 g

Mö Chavre sopii niin lämpimiin kuin kylmiinkin ruokiin tuomaan vuohenjuustomaista makua tai aivan sellaisenaan tarjoiltavaksi vaikka osana herkuttelutarjotinta. Huomioithan kokkailuissasi, että pannulla paistaessa Chavre lopulta sulaa, sillä suussa sulavan pehmeäksi tarkoitettu tuotteemme ei sisällä valkohomepintaa.

AINESOSAT

EAN-koodi: 6430068540400

Thyme01_edited.png

Mö kaurajuoma (vesi, kaura 6 %, kalsium), kookosrasva, muunnettu tärkkelys, perunaproteiini, suola, aromit, happo (maitohappo), glukoosisiirappi, happamuudensäätöaine (kalsiumlaktaatti)

RAVINTOSISÄLTÖ / 100 g

Energia 746 kJ / 180 kcal 
Rasva 12 g
josta tyydyttynyttä 11 g 
Hiilihydraatit 15 g 
josta sokereita 0 g
Proteiini 1,8 g
Suola 1,4 g
Kalsium 120 mg*

*15 % päivän saantisuosituksesta

”tuo on hullun hyvää. en ymmärrä, miten ne teki tuon maun!”

Dreamy-leivat1.jpg
Mö-Dreamy.png

Mö DREAMY

MAUSTAMATON

Mö Dreamy maustamaton vaihtoehto tuorejuustolle on tuoreeseen kaurajuomaan valmistettu tuorejuustoa muistuttava innovaatiomme.

bottom of page