top of page
7.jpg
huolella kehitetty.png

Makua puhtaasta suomalaisesta kaurasta ja taidokkaasta meijerityöstä. Ei turhia tai monimutkaisia ainesosia. Haluamme valmistaa tuotteita, joiden takana voimme ylpeästi seistä!

Mö Kreikkalainen -tuoteperhe on uusin innovaatiomme ja ensimmäinen kaurajuomaan valmistettu juustoa muistuttava tuotteemme. Väitämme sen päihittävän monet juustot!

Mö Dreamy on maustamaton vaihtoehto tuorejuustolle. Täyteläisen ja raikkaan makunsa ansiosta se sopii niin suolaiseen kuin makeaankin käyttötarkoitukseen.

Kaurajogumme saavat jogurttimaisen makunsa erityisestä hapatusprosessista. Lisäämme sekaan aitoja marjoja tai vaniljaa, eikä mitään muuta turhaa! 

 

Kaurarahkut ovat kiireisen päivän pelastus. Proteiinipitoinen kauraherkku sisältää myös rouskuvan granolan, joka tekee rahkuista kokonaisvaltaisen välipalan.

Dreamy4.JPG

Mö DREAMY

Mö Dreamy maustamaton vaihtoehto tuorejuustolle on tuoreeseen kaurajuomaan valmistettu tuorejuustoa muistuttava innovaatiomme.

Mö kreikkalainen
-tuoteperhe

Markkinoiden ensimmäinen Kaurajuomaan valmistettu kreikkalaistyylinen vuustoperhe! Makuina Klassikko ja Välimeren yrtit.

Mo-valimerenyrtit-etusivu.jpg

KAURARAHKU®

Kaurarahku® tuotteemme on kehitetty päihittämään välipalanälkä kiireen keskellä. Ei ihme että Kaurarahkuista on tullutkin niin monen suosikkivälipala!

Mö_Kaurarahku_metsämansikka.png
Mö_Kaurarahku_kaakaotoffee.png
Mö_Kaurarahku_vanilja.png

Parhaasta suomalaisesta kaurasta ja jogurttimaisesta hapatusprosessista syntyy lempeät ja samettiset Kaurajogu®-tuotteemme.

Tutustu viiteen eri kaurajoguumme!

KOTIMAISTA PIONEERITYÖTÄ
HERKULLISEN MAUN PUOLEESTA!

Olemme ainoa kotimainen kaurameijeri. Olemme omistautuneita maukkaiden meijerituotteiden 
valmistukseen käyttäen ainoastaan kasviperäisiä raaka-aineita. 

LAADUKKAAT
RAAKA-AINEET

Meille kelpaa vain paras. 
Valmistamme kasvimaitotuotteita perinteisiä meijeritekniikoita ja aitoja hapatteita hyödyntäen.
Raaka-aineina vain ensiluokkaista kotimaista kauraa ja innostavia makuja marjoista sekä hedelmistä.

HIILINEUTRAALI
TUOTANTO

Haluamme omalta osaltamme vaikuttaa siihen, että luonto pystyy tarjoamaan meille jatkossakin hyviä raaka-aineita. Kasvipohjaisuus ja omien päästöjen kompensointi on meille ainoa oikea tuotantomalli.

bottom of page