top of page
MöVisionääri_edited.jpg

Visionääri*

*Muutoshakuinen, kekseliäs ja valpas kehittäjä

Haluatko vaikuttaa kasvipohjaisen ruokateollisuuden tulevaisuuteen ja päästä uniikkien Mö-tuotteiden kanssakehittäjäksi yhdessä kauraspesialistiemme kanssa? Olemme perustaneet ainutlaatuiseen Mö Visionäärit
-kehitysryhmän, meidän idearikkaista ja innokkaista seuraajista!

Mö visionäärit -tiimissä pääset suunnittelemaan kanssamme uusia tulevaisuudenkestäviä tuoteinnovaatioita ja kehittämään nykyistä tuoteperhettämme entistä paremmaksi. Olet siis etujoukoissa vaikuttamassa tulevaisuudessa lanseerattaviin tuotteisiin ja muokkaamassa Möstä alan suunnannäyttäjää. Pääset tietysti myös nauttimaan Mö-tuotteista ja seuraamaan kasvuyrityksen kehitystä lähempää. Vastavuoroisesti me saamme palautetta, ideoita, mielipiteitä ja keskustelua toiminnastamme.

Järjestämme tuotekehitykseen liittyviä tutkimuksia muutamia kertoja vuodessa ja lisäksi pääset halutessasi mukaan alaan liittyvään keskusteluun viestintäkanavallamme yhdessä meidän kanssa.

Tutkimukset koostuvat tuotetesteistä ja kyselylomakkeista. Kerättyjä tietoja hyödynnetään Mön toiminta- ja tuotekehityksessä. Näin pääset olemaan merkittävä osa Mö-yhteisöä! Tiimiin osallistuminen edellyttää, että voit noutaa näytteitä aina silloin tällöin joko Helsingin Konepajalta tai meijeriltämme Lohtajalta.

Tutkimuksiin osallistuminen on aina vapaaehtoista ja tiedotamme ryhmässä erikseen jokaisen tutkimuksen lähestyessä.

 

jätä hakemuksesi alla olevasta lomakkeesta!
käymme hakemuksesi läpi ja ilmoitamme ryhmään pääsystä mahdollisimman pian.

Mö-tiimi kiittää hakemuksestasi!

Mö Visionääri -tuotekehitysprojektit edistävät uusien kaurapohjaisten juustojen eli vuustojen kehittämistä. Missiomme on edistää kasviperäistä elintarviketeollisuutta tarjoamalla ensiluokkaisia ruokainnovaatioita. Siksi olemme sitoutuneita tuomaan tarjolle ratkaisuja, jotka ylittävät odotukset niin maun, koostumuksen kuin ravintoarvojenkin puolesta.

FI_FundedbytheEU_RGB_WHITE Outline.png
bottom of page